Sałatka różowa

Sałatka różowa
Oceń przepis:
29 ocen Średnia ocena: 4.10

Przygotował:

Grzegorz Łapanowski

Seria kulinarna:
Ł'apetyt (odc.4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sałatki, sałaty i surówki

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Ziemniaki, cebulę i buraki pokroić w kostkę. Do jogurtu dodać posiekaną natkę, roztarty czosnek. Wymieszać z warzywami. Odstawić do lodówki, aby smaki się przegryzły. Sałatkę wyłożyć na talerz, posypać mięsem wędzonej makreli, prażonymi pestkami dyni. Polać odrobiną oleju z pestek dyni.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA