Paszteciki paryskie z kiełbaskami

Paszteciki paryskie z kiełbaskami
Oceń przepis:
29 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Ainsley Harriott

Seria kulinarna:
Ekspres Ainsleya dla smakoszy
Rodzaj dania:
Dania mięsne, Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia francuska

Przygotowanie:

Kiełbaski przyrumienić na tłuszczu. Płaty ciasta ułożyć na blacie oprószonym mąką. Ostrym nożem pokroić w trójkąty (dwa trójkąty na standardowej wielkości płat ciasta). Kawałki ciasta posmarować musztardą. Kiełbaski ułożyć na krótszym boku trójkąta i zawinąć w ciasto. Paszteciki ułożyć na blasze, posmarować żółtkiem roztrzepanym ze szczyptą soli.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA