Paszteciki paryskie z kiełbaskami
Oceń przepis:
Przygotował:
Ainsley Harriott
- Seria kulinarna:
- Ekspres Ainsleya dla smakoszy
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne, Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Składniki:
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Kiełbaski przyrumienić na tłuszczu. Płaty ciasta ułożyć na blacie oprószonym mąką. Ostrym nożem pokroić w trójkąty (dwa trójkąty na standardowej wielkości płat ciasta). Kawałki ciasta posmarować musztardą. Kiełbaski ułożyć na krótszym boku trójkąta i zawinąć w ciasto. Paszteciki ułożyć na blasze, posmarować żółtkiem roztrzepanym ze szczyptą soli.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania mięsne
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W