Pasta jajeczna
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni 2 (odc.10)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Pasty do chleba
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Składniki:
- 10 jajek ugotowanych na twardo
- 4 łyżki majonezu
- musztarda do smaku
- twaróg
- sól
- pieprz
- szczypiorek
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Jajka pokroić w drobną kostkę, wymieszać z majonezem i przyprawami. Można dodać twaróg do zagęszczenia pasty.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia międzynarodowa
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W