Kiełbasa Cumberland i purée z groszkiem
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Ideał
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia brytyjska
- Ilość osób:
- 4
Przygotowanie:
Rozgrzej piekarnik do 190 stopni C/170 stopni C z termoobiegiem. Natłuść oliwą blachę do pieczenia, połóż na niej kiełbasę Cumberland i również skrop ją olejem. Wstaw blachę do piekarnika
na 20 - 30 minut, aż kiełbasa się upiecze.
na 20 - 30 minut, aż kiełbasa się upiecze.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania mięsne
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W