Kaszmirski chutney rzodkiewkowy
Oceń przepis:
Przygotował:
Anjum Anand
- Seria kulinarna:
- Łatwa kuchnia indyjska 2 (odc.6)
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia indyjska
Składniki:
- ½ litra greckiego jogurtu
- pęczek startej na tarce rzodkiewki
- 1 łyżka nasion kminu
- uprażonych na suchej patelni
- mała garść świeżej mięty
- posiekanej
- sól do smaku
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wymieszać wszystkie składniki chutneyu, schłodzić i podawać.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W