Kanapki z pieczarkami i szynką
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Męski weekend (odc.7)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- 200 g gotowego dipu z bakłażanków „baba ghanoush”
- 100 ml oliwy
- 4 duże pieczarki
- 1 filiżanka rukwi
- sól i pieprz
- 150 g masła
- ½ pęczka natki pietruszki
- 2 rozgniecione ząbki czosnku
- 4 plastry hiszpańskiej szynki jamon
- bochenek chleba na zakwasie
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Umyć lub wytrzeć p
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W