Grillowany ostrobok i tabule z kalafiora i brokułu

Grillowany ostrobok i tabule z kalafiora i brokułu
Oceń przepis:
13 ocen Średnia ocena: 4.50

Przygotował:

David Gaboriaud

Seria kulinarna:
David w Europie 2 (odc. 15)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Kuchnia świata:
Kuchnia hiszpańska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

W robocie kuchennym zmiksuj kalafior i brokuł. W misce wymieszaj zmiksowany kalafior z brokułem, czarne oliwki, dymkę, fileciki i sok z pomarańczy, sok z cytryny oraz oliwę z oliwek. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Dodaj gotowy popcorn.
Ponacinaj każdą rybę, dopraw solą i pieprzem. Grilluj rybki na patelni grillowej kilka minut z obu stron.
Serwuj ciepłe ostroboki z tabule.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA