Grillowana żabnica
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Mitch i Matt idą na ryby
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb, Dania z grilla
Składniki:
- filety z żabnicy
- oliwa z oliwek
- rozmaryn
- sok z cytryny
- sól
- dressing z oliwy z oliwek
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Żabnica powinna poleżeć chwilę w marynacie z oliwy z oliwek, cytryny, soli i rozmarynu. Następnie należy pokroić ją na cienkie plasterki i grillować przez 2-3 minuty. Tak przygotowaną żabnicę podawać polaną dressingiem z oliwy.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z grilla
Dania z ryb
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W