Filet rybny z pesto i pomidorami glazurowanymi w miodzie

Filet rybny z pesto i pomidorami glazurowanymi w miodzie
Oceń przepis:
34 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

David Gaboriaud

Seria kulinarna:
David w Europie (odc. 3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Makarony, kluski
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Filety rybne obtoczyć w mące i podsmażyć ok 5 min jedną stronę, aż skórka będzie chrupiąca, odwrócić i podsmażać przez chwilę drugą stronę. Dodać pomidory i podsmażyć. Wyciągnąć rybę, dodać jedną łyżkę miodu na tej samej patelni i obtaczać pomidory w miodzie, aż będą błyszczące. Ułożyć rybę na talerzu, obok położyć pomidory, całość polać pesto. Można podawać z liśćmi sałaty skropionymi sosem winegret.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA