Dżem jagodowy
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Apetyt na Skandynawię 2 (odc. 3)
- Rodzaj dania:
- Przetwory
- Kuchnia świata:
- Kuchnia skandynawska
Składniki:
- 500 g czarnych jagód
- 250 g cukru
- sok z połówki cytryny
- laska wanilii
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Składniki umieścić w szerokim rondlu, smażyć przez 15 minut – dżem powinien osiągnąć temperaturę 105 stopni Celsjusza. Podawać z tostami. Przechowywać w słoiku w lodówce.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W