Czekoladowe parfait
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 15)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Składniki:
- 3 żółtka
- 6 całych jajek
- 375 g cukru
- 750 g ubitej na sztywno śmietany
- 400 g stopionej czekolady
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Żółtka, jajka i cukier ubić na puszystą masę. Dodać czekoladę i śmietanę. Przelać do foremek i mrozić przez 2-3 godziny.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W