Chrupiąca aromatyczna kaczka
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Ideał
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia chińska
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 2 kacze udka
- najlepiej z hodowli ekologicznej
- ze skórą
- 75 g skrobi kukurydzianej
- olej arachidowy do głębokiego smażenia
- szczypta suszonych płatków czerwonej chili
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Włóż kacze udka do plastikowej torebki strunowej wraz z wszystkimi składnikami marynaty. Zamknij, dobrze obtocz mięso w przyprawach i włóż do lodówki na kilka godzin, a najlepiej na noc.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania mięsne
Kuchnia chińska
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W