Chlebek naan

Chlebek naan
Oceń przepis:
22 ocen Średnia ocena: 3.70
Seria kulinarna:
W interesie mięsożercy (odc. 7)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Pieczywo
Kuchnia świata:
Kuchnia indyjska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Z mąki, wody i drożdży wyrób ciasto. Dodaj szczyptę soli. Ugnieć je, rozwałkuj, rozciągnij i ponaciskaj palcami. Dla lepszego smaku posmaruj placek oliwą z posiekanym czosnkiem. Połóż go na blasze i wstaw do rozgrzanego piekarnika na 5-10 minut.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA