Burgery meksykańskie
Oceń przepis:
Przygotował:
Marta Dymek
- Seria kulinarna:
- Zielona rewolucja Marty Dymek 2 (odc. 9)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z grilla, Dania wegańskie
Składniki:
- 1 puszka czerwonej fasoli
- ½ szklanki ryżu, ugotowanego
- 2 łyżki oleju
- 2- 4 łyżki bułki tartej
- 4 suszone pomidory z oleju, pokrojone
- 1 łyżka sosu sojowego
- ½ łyżeczki papryki ostrej
- ½ łyżeczki papryki wędzonej
- ½ łyżeczki papryki słodkiej
- ¼ łyżeczki syropu klonowego
- szczypta soli
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wszystkie składniki wymieszać w misce, połowę przełożyć do naczynia blendera i krótko zblendować.
Następnie znowu przełożyć do miski, dokładnie wymieszać i formować kotlety.
Kotlety spakować do pudełka i zabrać na grilla.
Następnie znowu przełożyć do miski, dokładnie wymieszać i formować kotlety.
Kotlety spakować do pudełka i zabrać na grilla.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z grilla
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W