Yakatori z kurczaka
Oceń przepis:
Przygotował:
Aaron Craze
- Seria kulinarna:
- Rude Boy w kuchni (odc.1)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia japońska
- Ilość osób:
- 6
Składniki:
- 8 udek kurczaka bez skóry i kości
- każde pokrojone na 4 kawałki
- 3 czerwone papryki bez pestek
- pokrojone na 2-cm kawałki
- 8 młodych porów lub dymek
- pokrojonych na 2-cm kawałki
- 150 ml sosu teriyaki
- 1 łyżka miodu
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Włóż kawałki kurczaka, papryki i pora do płytkiej nierdzewnej miski, dopraw i odstaw na bok.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania mięsne
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W