Yakatori z kurczaka

Yakatori z kurczaka
Oceń przepis:
5 ocen Średnia ocena: 4.60

Przygotował:

Aaron Craze

Seria kulinarna:
Rude Boy w kuchni (odc.1)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne
Kuchnia świata:
Kuchnia japońska
Ilość osób:
6

Składniki:

  • 8 udek kurczaka bez skóry i kości
  • każde pokrojone na 4 kawałki
  • 3 czerwone papryki bez pestek
  • pokrojone na 2-cm kawałki
  • 8 młodych porów lub dymek
  • pokrojonych na 2-cm kawałki
  • 150 ml sosu teriyaki
  • 1 łyżka miodu

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Włóż kawałki kurczaka, papryki i pora do płytkiej nierdzewnej miski, dopraw i odstaw na bok.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA