Truskawki z koglem moglem
Oceń przepis:
Przygotował:
Piotr Przykaza
- Seria kulinarna:
- Jak Piotr przykazał (odc.11)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Składniki:
- kogel mogel
- truskawki (mogą też być maliny/jagody/borówka amerykańska)
- świeża mięta (do dekoracji)
- cukier puder
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Utrzeć kogel mogel. Do sosjerek włożyć umyte, pokrojone truskawki. Zalać koglem moglem tak, aby końcówki owoców wystawały. Rozgrzać piekarnik do temperatury 220 stopni C i piec 5-7 minut. Oczywiście truskawki można dekorować listkiem mięty i cukrem pudrem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia międzynarodowa
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W