Tatar z sarniny
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Marco Pierre White odkrywa brytyjską kuchnię (odc.2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia brytyjska
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- sarni comber
- 1 łyżeczka korniszonów
- 1 łyżeczka kaparów
- 1 łyżeczka posiekanej szalotki
- 1 łyżeczka posiekanej natki pietruszki
- 1 łyżeczka posiekanego anchois
- 1 łyżeczka sosu Worcester
- 1 żółtko
- sos tabasco
- keczup
- oliwa
- sól
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Zemleć sarninę. Dodać kapary, korniszony, natkę, szalotkę i sos Worcester. Dodać tabasco, keczup i trochę oliwy do smaku. Doprawić solą. Dokładnie wymieszać. Ułożyć tatar na talerzu, na środku zrobić wgłębienie i ułożyć w nim żółtko.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania mięsne
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W