Tartinki z sardynkami
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 26)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania na karnawał i imprezę
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Składniki:
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Otworzyć puszki, odlać nadmiar oleju i ustawić je na długim półmisku. Przekroić bagietkę wzdłuż, a potem na mniejsze kawałki. Opiec je lekko i ułożyć wokół puszek. Pokroić cytrynę w kliny i ułożyć na półmisku. Podawać z zimnym masłem i świeżo zmielonym pieprzem.
UWAGA: miarka kanadyjska to 250 ml, czyli odpowiednik naszej szklanki.
UWAGA: miarka kanadyjska to 250 ml, czyli odpowiednik naszej szklanki.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania na karnawał i imprezę
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W