Tarta z brązowym ryżem i szpinakiem

Oceń przepis:
Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? (odc.3)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Składniki:
- 2 filiżanki ugotowanego ekologicznego ryżu
- 3 jajka
- posiekana cebula
- 2 łyżki oliwy z oliwek
- 2 pęczki botwiny
- filiżanka fety w dużych kawałkach
- ¾ filiżanki pozbawionych pestek i pokrojonych czarnych oliwek
- mielony pieprz
- łyżeczka mielonego cynamonu
Kalkulator kulinarny
Przelicznik produktów
Wybierz produkt
1 szklanka ma pojemność 250 ml
1 łyżka ma pojemność 15 ml
1 łyżeczka ma pojemność 5 ml
Przelicznik wag
jednostka
jednostka
gram
Przelicznik pojemności
jednostka
jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur
Przelicznik foremek
Twoja foremka
Foremka z przepisu
Przygotowanie:
Ryż łączymy z jajkami i przyp
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W