Tapenada
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 53)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Składniki:
- 500 g oliwek bez pestek
- 2 ząbki czosnku
- 4-5 anchois
- 100 g kaparów
- oliwa
- garść posiekanego szczypiorku
- garść posiekanej natki pietruszki
- pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Anchois, oliwki, kapary, czosnek i zioła zmiksować z oliwą na gładką masę. Przyprawić pieprzem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W