Sos octowy z chili
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Szkoła gotowania Marthy Stewart 3 (odc. 4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia tajska
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- ½ szklanki octu ryżowego
- 2-3 łyżki cukru
- ½ łagodnej papryczki chili, pokrojonej na cienkie kawałki
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
W małej miseczce wymieszaj ocet i cukier, aż się całkowicie rozpuści. Dodaj papryczkę. Sos może być przechowywany do 5 dni w lodówce w zamkniętym pojemniku.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia tajska
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W