Salsa z awokado i kukurydzy

Salsa z awokado i kukurydzy
Oceń przepis:
1 ocena Średnia ocena: 3.00
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.70)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Kuchnia świata:
Kuchnia meksykańska
Ilość osób:
2

Składniki:

  • 1 szklanka mrożonej kukurydzy
  • 1 awokado bez pestek
  • pokrojone
  • sok z jednej limonki
  • 1 łyżka mielonego kminu
  • 1 mały pęczek kolendry
  • posiekanej
  • sól morska
  • kropla ostrego sosu

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wymieszać wszystkie składniki i podawać od razu, lub zostawić na noc w lodówce.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA