Salsa z awokado i kukurydzy
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.70)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia meksykańska
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 1 szklanka mrożonej kukurydzy
- 1 awokado bez pestek
- pokrojone
- sok z jednej limonki
- 1 łyżka mielonego kminu
- 1 mały pęczek kolendry
- posiekanej
- sól morska
- kropla ostrego sosu
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wymieszać wszystkie składniki i podawać od razu, lub zostawić na noc w lodówce.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W