Sałatka z homara i bazylii

Sałatka z homara i bazylii
Oceń przepis:
10 ocen Średnia ocena: 4.10
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.109)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Owoce morza

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Mięso homara pokroić na duże kawałki. Wrzucić do średniej salaterki. Dodać bazylię, starty parmezan, orzeszki piniowe, oliwę z oliwek, skórkę i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem. Dobrze wymieszać. Sałatkę podawać wymyślnie udekorowaną w kieliszkach do martini.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA