Ryba tandoori

Ryba tandoori
Oceń przepis:
27 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 33)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Kuchnia świata:
Kuchnia indyjska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Curry, cebulę, czosnek, imbir, łodyżki kolendry, tofu, skórkę z limetki, mleko sojowe i sok z limetki zmiksować na gładką masę. Przelać ją na patelnię i zagotować. Dodać groszek i bakłażan. Gotować, aż warzywa będą miękkie. Dołożyć rybę i gotować przez 2 minuty. Przed podaniem przybrać kiełkami fasoli.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA