Pasta jajeczna
Oceń przepis:
Przygotował:
Brygida Kosel
- Seria kulinarna:
- Teraz Brygida! (odc.2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Pasty do chleba
- Kuchnia świata:
- Kuchnia polska
Składniki:
- 2 jajka ugotowane na twardo
- pęczek rzodkiewek
- rzeżucha
- 1 łyżka majonezu
- sól
- pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Jajka pokroić dobno i wsypać do miski. By zaostrzyć smak pasty - dodać drobno pokrojoną rzodkiewkę. Następnie dorzucić do potrawy odrobinę rzeżuchy. Przyprawić solą i dużą ilością pieprzu. Wymieszać z 2 łyżkami majonezu.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia polska
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W