Pory pod sosem z niebieskiego sera
Oceń przepis:
Przygotował:
Gary Rhodes
- Seria kulinarna:
- Gary Rhodes za stołem (odc.5)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie, Przekąski
Składniki:
- 18-20 młodych porów
- nieco roztopionego masła
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Weź młode pory w całości. Duże przetnij wzdłuż na pół. Blanszuj je przez dwie do trzech minut w osolonym wrzątku. Gdy zmiękną, odcedź. Ułóż na blasze i posmaruj roztopionym masłem. Posyp solą i pieprzem, wstaw pod grill.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
Dania wegetariańskie
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W