Pieczona cukinia z serem
Oceń przepis:
Przygotował:
Jola Słoma
- Seria kulinarna:
- ATELIER SMAKU (odc.7)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie
Składniki:
- 1 cukinia
- 10 dag sera rokpol
- 100 ml oliwy z oliwek
- 1 łyżeczka suszonego tymianku
- 2 gałązki świeżego rozmarynu
- 1 łyżeczka sosu sojowego
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Pokrojoną w podłużne plastry cukinię smarujemy wymieszaną oliwą z sosem sojowym, tymiankiem i posiekanym rozmarynem. Na wierzch kładziemy cienkie plastry sera. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni C przez ok. 10 minut.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W