Polenta z pesto i fetą
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 28)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie
Składniki:
- filiżanka polenty
- 3 filiżanki bulionu jarzynowego
- ćwierć filiżanki pesto
- ćwierć filiżanki pokruszonej fety
- 3 starte pieczarki
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Przyszykować foremki i papilotki do muffinek. Zagotować bulion. Mieszając wsypać polentę i starte pieczarki. Zmniejszyć płomień i gotować przez 5 minut często mieszając. Dodać pesto i fetę. Przełożyć do papilotek, podawać ciepłe.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W