Podsmażany szpinak z gałką muszkatołową
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.71)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- 2 łyżki masła
- 1 posiekana cebula
- 450 g młodego szpinaku
- 1 łyżka zmielonej gałki muszkatołowej
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Na dużej patelni rozpuścić masło, wrzucić cebulę. Podsmażyć aż zmięknie, dodać szpinak. Zamieszać, smażyć aż zmięknie, dodać gałkę muszkatołową, doprawić solą pieprzem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W