Podsmażany szpinak z gałką muszkatołową

Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.71)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- 2 łyżki masła
- 1 posiekana cebula
- 450 g młodego szpinaku
- 1 łyżka zmielonej gałki muszkatołowej
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przelicznik produktów
Wybierz produkt
1 szklanka ma pojemność 250 ml
1 łyżka ma pojemność 15 ml
1 łyżeczka ma pojemność 5 ml
Przelicznik wag
jednostka
jednostka
gram
Przelicznik pojemności
jednostka
jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur
Przelicznik foremek
Twoja foremka
Foremka z przepisu
Przygotowanie:
Na dużej patelni rozpuścić masło, wrzucić cebulę. Podsmażyć aż zmięknie, dodać szpinak. Zamieszać, smażyć aż zmięknie, dodać gałkę muszkatołową, doprawić solą pieprzem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W