Kanapka ze stekiem
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 48)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
Składniki:
- 10 g masła
- bagietka
- dwa steki po 120 g
- 150 g posiekanej cebuli
- 3 łyżki oliwy
- 4 łyżki majonezu
- tarty chrzan
- 3 łyżki musztardy
- dojrzały pomidor
- 100 g gorgonzoli
- 100 g sałaty albo rukoli
- 3-4 pieczarki
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Mięso przyprawić solą i pieprzem. Skropić oliwą i usmażyć na patelni grillowej. Podsmażyć cebulę i pieczarki. Bagietkę przekroić na pół i wypełnić dodatkami oraz mięsem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W