Faszerowane bakaliami udka kurczaka

Faszerowane bakaliami udka kurczaka
Oceń przepis:
40 ocen Średnia ocena: 3.50

Przygotował:

Adam Chrząstowski

Seria kulinarna:
Adam w sieci: patenty i triki (odc. 10)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Z udek wytnij kości tak, by nie przeciąć skóry. Z piersi, jajka i śmietanki przygotuj w malakserze farsz. Dopraw go i dodaj pokrojone bakalie i estragon. Udka przypraw i nafaszeruj farszem. Zawiń w otrzewną i obsmaż. Piecz w temperaturze 180 stopni C przez ok. 30 minut.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA