Chipsy z chlebka pita
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.27)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia arabska
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 4 pity
- 3 łyżki miodu
- 1 łyżka nasion kopru włoskiego
- 1 łyżka nasion anyżku
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Rozgrzej piekarnik do 190°C. Pokrój pity na kliny. Połóż na wyłożoną pergaminem blachę i posmaruj miodem. Posyp przyprawami, oraz solą i pieprzem. Wstaw do piekarnika i piecz przez jakieś 10 minut, aż będą złociste i chrypiące. Podawaj od razu, albo jak trochę wystygną.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W