Ananas z fetą

Ananas z fetą
Oceń przepis:
6 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni (odc.14)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski, Dania na karnawał i imprezę

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Plastry świeżego ananasa zgrillować, aż się zrumieni w paseczki. Ostudzonego pokroić na cząstki. Na każdym kawałku układać plasterek greckiej fety, związać sznureczkiem ze szczypiorku. By szczypiorek był elastyczny należy go wcześniej na chwilę zanurzyć we wrzątku.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA