Ananas z fetą
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni (odc.14)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski, Dania na karnawał i imprezę
Przygotowanie:
Plastry świeżego ananasa zgrillować, aż się zrumieni w paseczki. Ostudzonego pokroić na cząstki. Na każdym kawałku układać plasterek greckiej fety, związać sznureczkiem ze szczypiorku. By szczypiorek był elastyczny należy go wcześniej na chwilę zanurzyć we wrzątku.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania na karnawał i imprezę
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W