Kanapka z tuńczykiem i serem

Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 43)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- chałka średniej wielkości
- 350 g tuńczyka z puszki
- pęczek koperku
- 50 g szczypiorku
- 1 czerwona cebula
- 2 łyżki majonezu
- 2 łyżki musztardy
- 250 g pomidorów
- 10 plastrów sera
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przelicznik produktów
Wybierz produkt
1 szklanka ma pojemność 250 ml
1 łyżka ma pojemność 15 ml
1 łyżeczka ma pojemność 5 ml
Przelicznik wag
jednostka
jednostka
gram
Przelicznik pojemności
jednostka
jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur
Przelicznik foremek
Twoja foremka
Foremka z przepisu
Przygotowanie:
Tuńczyka rozdrobnić widelcem i wymieszać z posiekanym koperkiem, szczypiorkiem i połową posiekanej cebuli. Przyprawić solą i pieprzem.
Chałkę przekroić w poprzek. Posmarować majonezem i musztardą. Nałożyć tuńczyka, pokrojone w plastry pomidory i ser. Grillować przez 3 minuty, aż ser się stopi.
Chałkę przekroić w poprzek. Posmarować majonezem i musztardą. Nałożyć tuńczyka, pokrojone w plastry pomidory i ser. Grillować przez 3 minuty, aż ser się stopi.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z ryb
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W