Wrap pełen wapnia

Wrap pełen wapnia
Oceń przepis:
260 ocen Średnia ocena: 3.30
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 58)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania dietetyczne
Ilość osób:
1

Składniki:

  • 1 kawałek chleba górskiego
  • ⅓ filiżanki ugotowanej komosy ryżowej
  • 1 czubata łyżeczka pesto
  • 3 małe kawałki sera bocconcini
  • oliwa

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Komosę wymieszać z pesto. Rozłożyć na chlebie i przybrać plasterkami sera. Zwinąć w ciasny rulon i zrumienić ze wszystkich stron na rozgrzanej oliwie.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA