Kotleciki jagnięce z pesto
Oceń przepis:
Przygotował:
Kim McCosker
- Seria kulinarna:
- 4 składniki (odc.1)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
Przygotowanie:
Składniki
4 kotlety jagnięce
2 łyżki pesto z bazylii
1 łyżeczki drobno otartej skórki cytrynowej
3 łyżki masła
Przygotowanie
Nagrzej piekarnik do 180 stopni C. Wymieszaj pesto, skórkę cytrynową i masło. Ułóż na każdym kotlecie po łyżce pesto, rozłóż wszystkie na blasze i przykryj folią aluminiową. Piecz 50 minut.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania mięsne
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W