Troć na kremowym kalafiorze z dresingiem ziołowo-groszkowym
Oceń przepis:
Przygotował:
Gary Rhodes
- Seria kulinarna:
- Gary Rhodes w kuchni przez cały rok (odc.3)
- Trudność:
- trudne
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb
Składniki:
- 4 filety z troci po 100g
- mąka do obtoczenia
- mały kalafior
- 25 g masła + kawałek do smażenia ryby
- po 1 łyżce stołowej estragonu
- natki
- koperku
- trybuli i szczypiorku + łyżka ich mieszanki
- 100 ml oliwy + oliwa do smażenia
- 3 łyżki stołowe oleju arachidowego
- 200 ml mleka
- sól i biały oraz czarny
- świeżo zmielony pieprz
- 75 g młodego
- zielonego groszku
- nieco soku z limonki
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wyłuskany, młody groszek wrzuć do dobrze osolonej wody. Gotuj przez 3-10 minut, zależnie od wielkości ziaren.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z ryb
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W