Sałatka z arbuzem, fetą i bazylią
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.114)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
Składniki:
- 1 duży arbuz bez skóry
- pokrojony na dość spore kawałki
- sok i skórka z jednej cytryny
- 1/2 szklanki oliwy z oliwek
- sól morska i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku
- 1 duża garść liści świeżej bazylii
- mięty lub kolendry
- 1 szklanka sera feta
- pokruszonego lub pokrojonego w kostkę
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Kawałki arbuza wrzucić do dużej miski, dodać pozostałe składniki. Łagodnie wymieszać i podawać.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Sałatki, sałaty i surówki
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W