Sałata i migdały z maślanym dressingiem
Oceń przepis:
Przygotował:
Gary Rhodes
- Seria kulinarna:
- Gary Rhodes za stołem (odc.2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
Składniki:
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Do miski wrzuć rukiew i rukolę albo mieszankę sałat. Na patelni roztop masło. Do miski wlej oliwę i olej arachidowy oraz ocet balsamiczny. Wyciśnij nieco soku z cytryny, dopraw solą i pieprzem. Gdy masło zbrązowieje, wlej je do dresingu. Posyp sałatę świeżymi i prażonymi migdałami, polej dressingiem. Podawaj do tarty z wędzonego pstrąga.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Sałatki, sałaty i surówki
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W