Pudding z brązowego ryżu

Pudding z brązowego ryżu
Oceń przepis:
12 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 61)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Desery
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Sok, imbir, cynamon i opłukany ryż umieścić w szybkowarze albo garnku. Gotować do miękkości (15 minut w szybkowarze, 40 w zwykłym garnku). Od czasu do czasu mieszać i w razie potrzeby uzupełnić płyn.
Przed podaniem posypać mieszanką ziaren, orzechami i papają.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA