Przegrzebki i żabnica na rozmarynowych patyczkach
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Włoskie przepisy z River Cafe (odc.2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb
- Kuchnia świata:
- Kuchnia włoska
Składniki:
- filet z żabnicy
- pokrojony na porcje wielkości przegrzebków
- przegrzebki
- oczyszczone
- umyte i osuszone
- 2 łodygi rozmarynu o dł. 20-25 cm
- 6 filecików anchois
- oliwa
- sól morska
- świeżo mielony pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
/>
Składniki:
filet z żabnicy, pokrojony na porcje wielkości przegrzebków
przegrzebki, oczyszczone, umyte i osuszone
2 łodygi rozmarynu o dł. 20-25 cm
6 filecików anchois
oliwa
sól morska, świeżo mielony pieprz
Składniki:
filet z żabnicy, pokrojony na porcje wielkości przegrzebków
przegrzebki, oczyszczone, umyte i osuszone
2 łodygi rozmarynu o dł. 20-25 cm
6 filecików anchois
oliwa
sól morska, świeżo mielony pieprz
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z ryb
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W