Płonące czereśnie
Oceń przepis:
Przygotował:
Ricardo Larrivee
- Seria kulinarna:
- Ricardo i przyjaciele (odc. 6)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- 1 łyżka stołowa masła
- 398 g czereśni (najlepiej Bing) w kompocie
- odsączonych
- 1 łyżka stołowa cukru
- 2 łyżki stołowe ciemnego rumu
- lody waniliowe
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Na patelni roztop masło. Dodaj czereśnie i cukier. Smaż na silnym ogniu przez 2 minuty. Dolej rum i podpal. Odparowuj przez minutę. Podawaj gorące z lodami.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Desery
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W