Placuszki z cukinii z miętą i fetą
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 10)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie
Składniki:
- pół małej cebuli
- posiekana biała część pora
- rozdrobniony ząbek czosnku
- 4 starte cukinie (odsączyć nadmiar wody)
- pół filiżanki fety
- łyżka suszonej mięty
- 2 jajka
- ćwierć filiżanki ricotty
- jogurt naturalny
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Połączyć wszystkie składniki poza jogurtem. Nabierać ciasto łyżką i formować placuszki. Smażyć na oliwie, aż będą złociste. Podawać z jogurtem naturalnym.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania wegetariańskie
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W