Pikantna salsa truskawkowa

Pikantna salsa truskawkowa
Oceń przepis:
12 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Anna Olson

Seria kulinarna:
Anna Olson: Sezon na świeżość 2 (odc.3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty

Przygotowanie:

Wymieszaj truskawki z dymką, dopraw cukrem i solą a następnie odstaw na 30 min. Zlej wydzielony płyn do małego garnuszka. Dodaj ocet balsamiczny i zagęść do konsystencji gęstego syropu. Polej truskawki sosem, wmieszaj estragon i płatki chilli. Spróbuj, ewentualnie dopraw i wstaw do lodówki do momentu podania.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA