Papryczki padron
Oceń przepis:
Przygotował:
Aaron Craze
- Seria kulinarna:
- Rude Boy w kuchni (odc.10)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Ilość osób:
- 5
Składniki:
- 3 łyżki oliwy
- 150 g papryczek padron
- sól morska
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
W dużej patelni bardzo mocno rozgrzać oliwę. Ostrożnie wrzucić papryczki, oliwa może pryskać. Smażyć mieszając, aż na powierzchni papryczek powstaną pęcherze i skórka się nieco zrumieni. Przełożyć na talerz. Posypać solą morską i podawać na gorąco.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W