Paluszki z kurczaka

Paluszki z kurczaka
Oceń przepis:
27 ocen Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.47)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne, Przekąski

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Rozgrzej piekarnik do 175 stopni C. Pokrój filety wzdłuż na wąskie paski. Wsyp kaszkę kukurydzianą, kmin rzymski, sól i pieprz do grubego foliowego worka i wymieszaj. Włóż do niego paseczki z kurczaka i starannie obtocz. Piecz paluszki na blasze przez 15 – 20 min.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA