Łódeczki z pieczonej papryki
Oceń przepis:
Przygotował:
Annabel Langbein
- Seria kulinarna:
- Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 2 (odc. 10)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie, Przekąski
Przygotowanie:
Składniki:3 papryki
1 posiekany ząbek czosnku
1 łyżka oliwy
kapary
anchois
Przygotowanie:
Piekarnik rozgrzać do 200 °C. Paprykę umyć, pokroić na 3, oczyścić z pestek i błonek, ułożyć na blaszce skórką do dołu. Czosnek wymieszać z oliwą. Skropić wnętrze każdej łódeczki. Na każdej z nich ułożyć 3-4 kapary i jedno anchois. Piec 15-20 minut. Podawać.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania wegetariańskie
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W