Kurczak duszony w cebuli

Kurczak duszony w cebuli
Oceń przepis:
21 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.118)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Dużą patelnię rozgrzać na średnim ogniu. Wlać tyle oliwy, żeby pokryła cienką warstwą dno naczynia. Wrzucić udka, skórą do dołu, a potem dobrze je zrumienić ze wszystkich stron. Ułożyć warstwę krążków cebulowych w wolnowarze i wmieszać tymianek, sherry, musztardę, sól i pieprz. Dodać udka kurczaka

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA