Kremowe ziemniaki
Oceń przepis:
Przygotował:
Gary Rhodes
- Seria kulinarna:
- Gary Rhodes za stołem (odc.1)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
Składniki:
- 500 g purée ziemniaczanego
- szczypta soli
- sporo zmielonego
- białego pieprzu
- 100 g bitej śmietany
- kawałek masła
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Do purée ziemniaczanego rozgniecionego na gładką masę, dosyp szczyptę soli i sporo zmielonego, białego pieprzu. Dodaj 100 gramów bitej śmietany i delikatnie wymieszaj. Przed podaniem nałóż na wierzch kawałek masła, które się rozpuści.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W