Kanapka z kaczką i camambertem
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 39)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Inne
- Ilość osób:
- 1
Składniki:
- 2 pieczone piersi kaczki
- ćwierć filiżanki pasty śliwkowej
- 1 camembert
- pół sałaty lodowej
- 3 pomidory
- 1 pęczek szczypiorku
- sól i pieprz
- bagietka
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Bagietkę rozkroić. Ułożyć warstwy sałaty, pokrojonego w plastry sera i kaczki. Przyprawić solą i pieprzem, polać sosem śliwkowym i posypać szczypiorkiem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W