Kanapka z kaczką i camambertem

Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 39)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Inne
- Ilość osób:
- 1
Składniki:
- 2 pieczone piersi kaczki
- ćwierć filiżanki pasty śliwkowej
- 1 camembert
- pół sałaty lodowej
- 3 pomidory
- 1 pęczek szczypiorku
- sól i pieprz
- bagietka
Kalkulator kulinarny
Przelicznik produktów
Wybierz produkt
1 szklanka ma pojemność 250 ml
1 łyżka ma pojemność 15 ml
1 łyżeczka ma pojemność 5 ml
Przelicznik wag
jednostka
jednostka
gram
Przelicznik pojemności
jednostka
jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur
Przelicznik foremek
Twoja foremka
Foremka z przepisu
Przygotowanie:
Bagietkę rozkroić. Ułożyć warstwy sałaty, pokrojonego w plastry sera i kaczki. Przyprawić solą i pieprzem, polać sosem śliwkowym i posypać szczypiorkiem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W