Kanapka z kaczką i camambertem

Kanapka z kaczką i camambertem
Oceń przepis:
36 ocen Średnia ocena: 3.50
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 39)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne
Ilość osób:
1

Składniki:

  • 2 pieczone piersi kaczki
  • ćwierć filiżanki pasty śliwkowej
  • 1 camembert
  • pół sałaty lodowej
  • 3 pomidory
  • 1 pęczek szczypiorku
  • sól i pieprz
  • bagietka

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przelicznik produktów
Wybierz produkt


1 szklanka ma pojemność 250 ml

1 łyżka ma pojemność 15 ml

1 łyżeczka ma pojemność 5 ml

Przelicznik wag

jednostka

jednostka
gram
Przelicznik pojemności

jednostka

jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur

Przelicznik foremek
Twoja foremka

Foremka z przepisu

Przygotowanie:

Bagietkę rozkroić. Ułożyć warstwy sałaty, pokrojonego w plastry sera i kaczki. Przyprawić solą i pieprzem, polać sosem śliwkowym i posypać szczypiorkiem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA